K dyž se řekne mouka, nejspíše se vám vybaví bílý prášek nebo krupička – surovina pro křehké a nadýchané moučníky. Jak je to v současnosti...
Zpět na článek10 věcí, které potřebujete vědět o mouce
Další z magazínu
-
Zábavní pyrotechnika: Základní pravidla zacházení a negativa jejího používání
Pro část veřejnosti se silvestrovské (a bohužel už i to vánoční) veselí neobejde bez dělobuchů, petard či...
-
Vánoční trhy: Úskalí spojená s nakupováním
Vánoční trhy jsou pro mnoho lidí neodmyslitelnou součástí vánočních svátků....
-
Mýty o kočkách: Proč černá kočka nosí smůlu a kde se vzalo devět kočičích životů
Opravdu černá kočka přes cestu značí smůlu? / foto Freepik Kočky zná naše společnost po...
-
Black Friday po česku aneb Jak nenaletět a skutečně ušetřit
Listopad je neodmyslitelně spojený se slevovými nabídkami, které spotřebitele obklopují ze všech...
Nejčtenější články
- O svaté Barboře, ležívá sníh na dvoře. Jaké tradice se vážou k tomuto svátku
- Berani se těší na vosí hnízda, Raci na rohlíčky. Jaké druhy vánočního cukroví jsou slabostí jednotlivých znamení
- Dopis Ježíškovi není nákupní seznam. Jak reagovat na nenaplněné představy, vysvětluje psycholožka
- Velká hvězdná předpověď na prosinec: Co závěr roku přinese Býkům? A proč by se Panny měly zaměřit na spánek?
- Advent pro duši: Co udělat tentokrát jinak, abyste si advetní čas užili
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Je to docela věda, že? A lituju ty státy, kde nemají tolik druhů mouky, u nás se peče jedna radost. Co si člověk vzpomene. Teď mi zrovna kyne těsto na domácí chleba, kváskový, pomíchala jsem různé druhy mouky, i špaldovou. Jak si jednou zvykne na domácí chuť pečiva, pak se těžko vrací k supermarketovému.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.