Rozvod je v Česku už skoro manželskou rutinou – v posledních 15 letech jím končí každé druhé manželství. Z dat Českého statistického úřadu...
Zpět na článekJaký rozvod je nejlevnější?
Další z magazínu
-
Horoskop měsíčních fází: Osm lunárních energií a jejich vliv na vaši povahu
Novoluní, první čtvrť nebo úplněk. Každá fáze Měsíce symbolizuje jiný životní...
-
Srpen není jen měsíc prázdnin. Pro naše předky znamenal žně, oslavy a první známky podzimu
Srpen byl pro naše předky měsícem tvrdé práce, ale také oslav a vděčnosti za úrodu. Konaly se...
-
Velký horoskop na měsíc srpen: Raky zaměstná bydlení, Štír se bude muset konečně pustit do akce
Poslední prázdninový měsíc přinese řadu nečekaných zvratů. Někdo bude řešit rodinné...
-
První dojem rozhoduje během okamžiku. Těmto detailům lidé věnují největší pozornost
První dojem vzniká během okamžiku – často ještě dříve, než stihneme cokoliv říct. Odborníci...
Nejčtenější články
Náš tip
-
Procvičte si nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
-
Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih
na svých mobilech a tabletech.

Vaše názory
Za mě je nejlepší varianta se obrátit na právníky. Když to budete řešit sama, tak můžete nakonec zůstat bez ničeho... To se stalo mé matce, když jsem byla ještě dítě a proto jsem se rozhodl neopakovat jeji chyby a obrátila jsem se na tuto advokátní kancelář v Praze - https://www.cikr.cz/sluzby/rodinne-pravo/
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.