Babinet.cz  /  Magazín  /  Život a vztahy  /  Nový měsíc, nové příležitosti: Velký horoskop na březen 2024

Nový měsíc, nové příležitosti: Velký horoskop na březen 2024

26.2.2024 - redakce Babinet.cz

Každý měsíc s sebou nese svou vlastní jedinečnou atmosféru a energii. To vše každého z nás ovlivňuje na různých úrovních. A březen není výjimkou. Je to čas změn, doba nových začátků a důležitý moment růstu. Abychom lépe porozuměli tomu, co nám může březen přinést, mrkneme se na charakteristiky a tendence, které se u každého znamení zvěrokruhu mohou projevovat v průběhu tohoto měsíce, pěkně zblízka.

Beran

Březen pro vás, milí Berani, představuje dobrodružství a nové začátky. Energické slunce osvětluje vaši cestu, rozjasňuje duši, tříbí myšlenky a dává vám sílu i odvahu prosadit se. Nadcházející měsíc je zkrátka ideálním časem pro vaše plány a ambice. Buďte však opatrní, abyste nebyli až příliš impulzivní. Důkladné plánování a strategie budou klíčem k úspěchu.

horoskop na březen 2024

foto / Pexels

Býk

Pro Býky březen znamená krásu a harmonii. Je totiž časem pro vychutnání si přírody a nejrůznějšího umění kolem sebe, které v ostatních měsících pragmatičtí Býci až tolik nevnímají. Možná budete cítit vnitřní touhu po stabilizaci a bezpečí. Nyní je také vhodný čas, abyste se zamysleli nad svými hodnotami a prioritami. Udržujte rovnováhu mezi prací a odpočinkem.

Blíženci

Duše Blíženců v březnu ožívá zvláštní energií. V tuto dobu bývají plní radosti a jsou jako na trní z nových začátků. Březen Blížence také svádí k objevování a komunikaci. Je pro ně časem, kdy mívají chuť otevřít nové stránky života a poznávat svět s citelnější odvahou a zvědavostí. Nechte svou mysl létat a prozkoumejte všechny možnosti, které před vámi leží.

Rak

Blížící se jaro pro Raky znamená něco jako vlídné objetí domova. Cítíte teplo a bezpečí rodinného krbu, který vás zahřívá v prvních stále chladných jarních dnech. Březen je dobou pro spojení s vašimi blízkými a pro hlubší sebereflexi. Buďte oporou svým blízkým, ale nezapomeňte také na péči o sebe. Vaše citlivost a laskavost ve vás budou zářit jako jarní slunce.

Lev

U Lvů má březen vstup na scénu přímo triumfální. Jejich charisma a sebevědomí září jasněji a mnohem výrazněji než kdy jindy. Březen bude dobou, kdy se Lvi vklíní do středu pozornosti a ukážou světu svou jedinečnou sílu a odvahu. Lvi, buďte proto stateční a nebojte se vyzvat osud. Březen vás nabádá k akci a k oslavě vašich úspěchů. Vaše síla a vášeň budou tím, co osvěží a rozjasní tento měsíc.

Panna

Pannám březen přivane symbolické posvěcení a plodnou půdu pro nové začátky, které už byly tolik potřeba. Vaše pečlivost a pracovitost vám přinesou úspěch v každé oblasti života. Na svých cílech začnete pracovat s mnohem větším odhodláním, razancí a posílí se vám vytrvalost. Pokud Panny zůstanou organizované a systematické, klíč k úspěchu tak mají ve svých rukách. 

Váhy

U Vah bude březen o harmonii a vyváženosti. Naleznou jisté ukotvení tam, kde jej již delší dobu postrádaly. Váhy se s březnem začnou více ladit na frekvenci lásky a mír ve vztazích. Buďte diplomaté a hledejte kompromisy ve svém osobním i profesním životě. Březen vás podpoří v budování pevných vztahů a k vytváření krásy kolem sebe. Vaše schopnost nalézat rovnováhu a mír bude momentálně vaší největší silou.

Štír

V souvislosti s březnem a se Štíry mluvíme o hluboké transformaci a vnitřní obnově. Někde v polovině března může být Štír jako fénix, čili znovuzrozený z popela minulosti. Čeká vás poctivá sebereflexe a prozkoumání temných hlubin své duše. Nebojte se ale změn a proměn, které tyhle toulky vlastním nitrem přináší. Vaše síla a odvaha vám pomohou překonat veškeré výzvy, které vám tento měsíc přinese.

Střelec

Během března se ze Střelců povětšinou stává svobodný pták, který touží po širém nebi. Jste zvědaví a odvážní, připraveni na nová dobrodružství a naznání. Je to váš čas cestování a prozkoumávání nových horizontů. Nebojte se vybočit ze zaběhlých kolejí a následovat své sny. Březen vás podněcuje k tomu, abyste si vytyčili vlastní cestu a šli za svými ideály. S vaším optimismem, novou energií v žilách a otevřenou myslí to můžete v pohodě zvládnout.

Kozoroh

Pro Kozorohy je březen neodolatelným voláním k práci a odpovědnosti. Jste jako bájní páni hor, kteří pevně stojí na vrcholu skal a sledují svět pod sebou. Během března se zaměříte na své profesní cíle a povinnosti, do kterých se pustíte ještě s větším odhodláním. Nezapomínejte však ani na péči o své blízké a na odpočinkový čas. Vaše pracovitost a vytrvalost jsou sice obdivuhodnost sama, ale sami někde v hloubi duše víte, že takto se nedá pokračovat věčně.

Vodnář

Vodnářům měsíc březen přinese příval inovací a také obrovskou spoustu svobody. Tu pochopitelně Vodnář potřebuje jako sůl.  Jste vizionáři a průkopníci, kteří hledají nové možnosti a alternativy. Březen je tak měsícem kreativity a experimentů. Nebojte se vyjet z ustálených vzorců a prosazovat své originální nápady. Vaše odvaha a originalita budou tím, co vás intuitivně povede tím správným směrem.

Ryby

U Ryb je březnový čas svým způsobem spojen s duchovnem. Může jít o hluboké meditace a prozkoumávání vašeho vnitřního světa, přičemž ale to vše provádíte stylem sobě vlastním. Tohle tak Ryba dokáže klidně i na rockovém koncertě. I tam se umí nořit do hlubin vlastní duše. Během března tak, milé Ryby, buďte otevřené intuici a naslouchejte jí. 

napsala Bára Klímová

zdroje:

horoskopy.cz

https://seura.fi/horoskoopit/vuosihoroskooppi-2024-arki-raha-ja-rakkauselama/

https://www.today.com/tmrw/march-horoscope-2021-your-monthly-horoscope-today-t210305

https://www.allure.com/story/march-horoscopes-2022

https://www.starstell.com/blog/monthly-horoscope-march-2024-read-horoscope-for-all-12-zodiac-signs/

 

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz