Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  Spun Sugar, Gossamer Pink i Very Peri. Trendy barvy pro léto 2022

Spun Sugar, Gossamer Pink i Very Peri. Trendy barvy pro léto 2022

4.5.2022 - redakce Babinet.cz

Dámy, jaké barvy by vám ve vašem letním šatníku rozhodně neměly chybět? Nechte se inspirovat nadcházejícím článkem. V těchto barvách během léta 2022 skutečně zazáříte.

 

fotografie: Freepik, Shuter Stock

Pokud již přemýšlíte, které oblečení si zabalíte v létě na dovolenou, nezapomeňte zvolit ty správné letní barvy. Základem by mimo jiné měla být modrá, růžová, žlutá či fialová.

Barva Very Peri 

Modrý odstín doplněný fialově-červeným podtónem vám zaručeně nesmí v letním šatníku chybět. Firma Pantone Color Institute tuto barvu označila za lídra roku 2022 a chybu s ní neuděláte v žádném ročním období!

Spun Sugar barva

Ve světle ledově modré barvě, která připomíná zmrzlinu nebo cukrovou vatu, letos zaručeně oslníte! Právě tato barva se totiž stala jednou z nejoblíbenější na sociálních sítích. Díky její jednoduchosti docílíte jemného a půvabného vzhledu skutečně velmi snadno.

Barva Gossamer Pink 

Základem vašeho šatní pro léto by měla být také elegantní a ženská pastelově růžová barva, která je letos rovněž velice populární. 

Sytě růžová barva

Chcete být nápaditá a veselá? Zvolte trendy zářivý odstín růžové, která je ideální pro milovníky výrazných barev. K růžovému oblečení můžete navíc přidat jemné doplňky, a snadno tak vytvořit dokonalý outfit. 

Zářivě žlutá barva 

Mezi letními barvami nesmí rozhodně chybět ani zářivě žlutý odstín. Veselá žlutá barva symbolizuje teplo a vypadá skvěle s kombinací dalších barev. 

 

napsala Dana Klementová

zdroj: https://yourclassylook.com/15-best-fashion-color-trends-for-spring-and-summer-2022/

 

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz