Babinet.cz  /  Recepty  /  Předkrmy  /  Mokka fondue

Mokka fondue

9.1.2006 - Redakce Babinet
  • 125 ml šlehačky
  • 2 lžíce jemně mleté kávy
  • 200 g mléčné čokolády
  • 2 lžíce rumu
  • šlehačka

125 ml šlehačky ohřejeme ve fonduovém hrnci (NEVAŘÍME!) a vmícháme 2 lžíce jemně mleté kávy. 200 g mléčné čokolády nalámeme na malé kousky a rozpouštíme je za stálého míchání ve šlehačce, podle chuti přilijeme 2 lžíce rumu. Fondue udržujeme teplé na ohřívači.

Přílohy: veka, piškotový moučník, piškoty, dílky ananasu, mandarinek, plátky dušených hrušek, jablek, fíky

Nevíte, jak správně fondue připravit? Přečtete si náš článek Tajemství fondue...

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz