Babinet.cz  /  Recepty  /  Kuřecí jehla se salátem Cézar

Kuřecí jehla se salátem Cézar

26.11.2005 - Redakce Babinet
Filety nakrájíme na kostky a napícháme na jehlu. Potřeme marinádou a necháme marinovat minimálně 1 hodinu. Jehly pečeme na pánvi, nebo na grilu a dáváme pozor abychom neměli silný příkon tepla. Při pečení potíráme marinádou. Jehly podáváme se salátem Cézar a s topinkami s česnekovou pastou.(Tu si uděláme podle receptu Česnek pečený s červeným vínem-bez přidání vína)

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz