Babinet.cz  /  Recepty  /  Pivovarské vepřové

Pivovarské vepřové

29.11.2005 - Redakce Babinet
  • 750 g vepřového masa
  • 3 lžíce oleje
  • 7 lžic kečupu
  • 3 stroužky česneku
  • 1 velká cibule
  • 2 pórky
  • 1 dl dvanáctisupňového piva
  • sůl
  • pepř
Vepřové maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme. V kastrole rozehřejeme tuk, vhodíme připravené maso a za stálého míchání ho opékáme. Pak přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek, kečup a podlijeme pivem. Dusíme asi 15 minut a přidáme na plátky nakrájený pórek a ještě chvíli dusíme. Nakonec dochutíme solí a kořením.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz