Babinet.cz  /  Recepty  /  Nilagang Baka

Nilagang Baka

23.3.2006 - Redakce Babinet
  • 1,5 kg hovězího nakrájeného na kostky
  • 2 kostky hovězího bujónu
  • 1 lžička pepřových kuliček
  • 1 malá nasekaná cibule
  • 2 střední mrkve rozkrojené podélně
  • 3 střední rozčtvrcené brambory
  • 1 malá hlávka zelí nakrájená na čtvrtky
  • sůl a pepř
Dejte vařit hovězí, pepř a cibuli v dostatečném množství hovězího vývaru, aby maso bylo pod vodou. Zakryté pokličkou vařte na mírném plameni. Po 30 minutách, když je maso měkké, přidejte mrkev a brambory. Vařte dalších 10-15 minut. Když je zelenina uvařená, přidejte zbytek ingrediencí a vařte ještě 5 minut. Podávejte s rýží. Jde o původní filipínský recept.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz