Babinet.cz  /  Recepty  /  Jelení "aszu"

Jelení "aszu"

29.11.2005 - Redakce Babinet
  • 1000 g jeleního masa z kýty
  • 2 cibule
  • sůl
  • pepř
  • olej
  • kečup
  • worcester
Kýtu z mladšího kusu odblaníme a nakrájíme na špalíky asi 2 cm silné. Lehce naklepeme. Osolíme, opepříme a potřeme olejem. Dáme do misky a necháme hodinu v chladu odležet. Na pánvi rozpálíme olej a maso rychle opékáme doměkka. Jakmile se vysmahne š?áva z masa, je hotovo. Cibule jemně usekáme a dochutíme jí maso spolu s kečupem a worcesterovou omáčkou. Podáváme nejlépe s tmavým chlebem.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz