Babinet.cz  /  Recepty  /  Divoká kachna s červeným zelím

Divoká kachna s červeným zelím

29.11.2005 - Redakce Babinet
  • 1 divoká kachna
  • 20 g petržele
  • 50 g slaniny
  • 20 g mrkve
  • 20 g celeru
  • 20 g cibule
  • 3 lžíce oleje
  • voda
  • 20 g másla
  • sůl
  • mletý pepř
Nachystanou kachnu omyjeme, rozdělíme na porce, osolíme, opepříme. Slaninu a všechnu zeleninu drobně nakrájíme, dáme do rendlíku s olejem, na to položíme porce kachny a opečeme je prudce ze všech stran. Podlijeme vodou a dusíme do měkka. Podle potřeby během dušení podléváme vodou. Kachnu podáváme s červeným zelím nakrájeným na hrubší nudličky a dušeným na másle.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz