Babinet.cz  /  Recepty  /  Pstruh na hořčici

Pstruh na hořčici

22.11.2005 - Redakce Babinet
  • 1 kg ryby
  • 200 g smetany
  • 3 lžíce ostré francouzské hořčice
  • citron
  • petrželka
  • sůl
  • olej
Zapékací misku slabě potřeme olejem a vložíme do ní rybu. Nasekanou petrželku smícháme se smetanou, hořčicí, osolíme a touto omáčkou přelijeme rybu. Pečeme v horké troubě asi 30 minut. Smetana se vyvaří a vše se zapeče.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz