- 200 g dlouhozrnné rýže
- 600 g okouna
- 2 vejce
- med
- ocet
- sůl
- bílý pepř
- 5 lžic strouhanky
- 3 lžíce oleje
- 1 středně velký pórek
- 2 středně velké červené papriky
- 1/8 l zeleninového vývaru
- 1 lžíce sójové omáčky
- 1 lžíce ovocného octa
- 2 lžíce kečupu
- 1 lžíce tekutého medu
- kayenský pepř
- plátky citronu
Okoun s pikantní rýží
Další recepty
-
Kuřecí křidélka na grilu. Klasika, která se nikdy neomrzí
Máme tady slunečný pátek, a před námi je opět víkend. A jelikož nynější dny...
-
Nadýchaný hrníčkový perník. Jednou vyzkoušíte a už nikdy neodoláte!
Perník je na přípravu velmi rychlý, a co se náročnosti týče, řadí se mezi ty...
-
Tradiční selský tatarák s olomouckými tvarůžky
Olomoucké tvarůžky jsou moravským zrajícím sýrem, který se vyrábí z...
-
V jednoduchosti je krása! Připravte si zelný salát s jablky
Zelí je významnou součástí našich kuchyní a nabízí mnoho možností, jak ho...
Oblíbené recepty
- Oblíbený recept našich babiček? Pampeliškový sirup, který nesměl chybět v žádné domácnosti
- Stonky plné chuti: Rebarbora jako inspirace pro každého kuchaře
- Zapečené brambory aneb rychlý a sytý pokrm za pár korun
- Zamilované kuře: Neodolatelný recept pro májovou romantiku
- S novinkou značky Panzani připravíte excelentní jídla. Vyzkoušejte pár receptů
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)