1,5 kg brambor, 4 mrkve, 2 petržele, 1/2 celeru, 4 vejce, 4 sladkokyselé okurky, 1 velký bílý jogurt, 1 majonéza, pepr, sůl, lžíce hořčice
Brambory uvařte ve slupce a nechejte vychladnout. Po vychladnutí je nakrájejte.
Vejce uvařte natvrdo. Schlaďte a nakrájejte na kostičky.
Kořenovou zeleninu očistěte, nakrájejte na kousky a uvařte v okyselené vodě do poloměkka.
Všechny suroviny důkladně promíchejte a případně zakápněte citronovou šťávou.
-
Nadýchaný hrníčkový perník. Jednou vyzkoušíte a už nikdy neodoláte!
Perník je na přípravu velmi rychlý, a co se náročnosti týče, řadí se mezi ty...
-
Tradiční selský tatarák s olomouckými tvarůžky
Olomoucké tvarůžky jsou moravským zrajícím sýrem, který se vyrábí z...
-
V jednoduchosti je krása! Připravte si zelný salát s jablky
Zelí je významnou součástí našich kuchyní a nabízí mnoho možností, jak ho...
-
Tento osvěžující nepečený dezert zvládne každý! Zakysanka s jahodami nikdy nezklame
V obchodě i na trzích jsou již k dostání šťavnaté červené jahody, což je ideální doba...
Oblíbené recepty
- Oblíbený recept našich babiček? Pampeliškový sirup, který nesměl chybět v žádné domácnosti
- Stonky plné chuti: Rebarbora jako inspirace pro každého kuchaře
- Zapečené brambory aneb rychlý a sytý pokrm za pár korun
- Zamilované kuře: Neodolatelný recept pro májovou romantiku
- S novinkou značky Panzani připravíte excelentní jídla. Vyzkoušejte pár receptů
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)