Babinet.cz  /  Recepty  /  Slavnostní játrová pomazánka

Slavnostní játrová pomazánka

10.12.2005 - Redakce Babinet
  • 300-400 g kuřecích jater
  • 2 cibule
  • 75 g rostlinného tuku
  • 2-3 lžíce dijonské hořčice
  • 1 kyselá okurka
  • sůl
Kuřecí játra opečeme na cibulce doměkka. Po vystydnutí pomeleme nebo prolisujeme, utřeme s rostliným tukem, přidáme dijonskou hořčici, drobně nakrájenou cibulku, případně drobně usekanou kyselou okurku. Nakonec osolíme. Mažeme na chléb i na bílé pečivo.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz