Kdy je člověk ještě velkorysý a kdy už rozhazovačný? Kdy je ještě spořivý a kdy už lakotný? Jak najít tu správnou míru v dané době, v daném...
Zpět na článekRytíři nepočítají hrách do hrnce
Další články tajemna
-
Pevnost Terezín: Město duchů plné vzpomínek
Pevnost Terezín, nacházející se nedaleko Prahy, se nechvalně proslavila za 2. světové války jako...
-
Jste pověrčiví? Je pátek třináctého...
Časté vysvětlení, proč je právě pátek třináctého považován za nešťastný den,...
-
Befana: Kouzelná stařena, která naděluje dárky
I když kouzelné období Vánoc slaví celý křesťanský svět, má každá země svůj...
-
Louskáček: Od magického talismanu k vánoční ikoně
V období vánočních svátků jsou obchody plné ozdob a rozličných pestrobarevných symbolů i...
Nejčtenější články
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
takhle jako popelka jsem počítala víčka, které jsme doma nasbírali a pak odvezli na plastožrout
Chtela bych se zeptat autorky clanku, kde ti rozhazovani lide ziji? Ja potkavam spis ty exstremni setrilky!
oprava:extremni Znam pani, co si koupila vilu s bazenem za nekolik milionu. Ted ji pronajima turistum a sama spi v maringotce na zahrade a zavidi jim, jak se koupou v jejim bazenu. Pani je pres 70let. Znam pana, co vas pozve na kafe a da celou jednu korunu spropitne!!
Zmíněný rozhazovačný člověk žil v Berlíně, tehdy ještě západním,nyní pendluje mezi Berlínem a svým zámkem v Měšicích u Tábora, jehož je vlastníkem. autorka .-)
K historce s kafem mám lepší - pozval na kafe a platila jsem si ho sama :-)
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.