Dalo by se říct, že kapr symbol dnešních Vánoc je vlastně nejmladší českou tradicí. Ryby v 16. a 17. století patřily mezi postní jídla, a tak...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Recepty /
Česká národní /
Jak připravovaly kapra naše babičky? Vyzkoušejte úpravu na... /
Vaše názory
Jak připravovaly kapra naše babičky? Vyzkoušejte úpravu na černo či na modro!
Další recepty
-
Klasická staročeská husa s nádechem zázvoru na svatého Martina
Každý rok s blížícím se svátkem svatého Martina vzpomínáme na tradice a chutě,...
-
Klasická sekaná s bohatou omáčkou ze zeleniny a smetany
Nejprve si společně zavzpomínejme na chuť a zejména vůni tradiční domácí sekané připravované...
-
Neotřelá kombinace sladkých a slaných chutí v receptu na pečenou kachnu
Představte si křehkou pečenou kachnu, dokonale kombinovanou s jemnými karamelizovanými jablky a rozinkami. Tento neotřelý...
-
Babiččiny slaninové knedlíky se zelím vám připomenou dětství
Dnes opět nakoukneme pod pokličku našich (pra)babiček, jejichž kuchyň je pro mnohé z nás jistě nezapomenutelná a...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.