Máte rádi bramboráky? Pokud ano, určitě vás lákají i jejich různé obměny. A že se jich dá vymyslet spousta! Poté, co jsme si ukázali, jak si...
Zpět na článekZelňáky: Skvělé bramboráky ze zelí
Další recepty
-
Obalované tofu se zázvorovou omáčkou a sezamem
Tofu, které pochází z Číny, je poklad asijské kuchyně, který si postupně získal srdce...
-
Celer jako hlavní hvězda: Smažené řízečky se sýrem a šunkou
Celer je zelenina, která je dostupná po celý rok, aniž by výrazně utrpěla na kvalitě. Tato výhoda z...
-
Lahodný bezmasý oběd: Brambory s rajčaty a celerem v sýrové omáčce
Jednoduché bezmasé jídlo z dob našich babiček. Dokonalé vařené malé brambory přelité...
-
Zarda: Osvěžující sladká rýže plná chutí
Zarda je sladká rýže plná chutí, jedná se o tradiční dezert, který si získal srdce...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.