Léto pomalu končí, nastane podzim a s ním také období sklizně červené řepy. Jak ji ale nejlépe zpracovat? Vždyť naloženou nakyselo ji známe...
Zpět na článekJak nejlépe zpracovat řepu?
Další recepty
-
Co s přebytkem vajíček? Vyzkoušejte tento jednoduchý recept a připravte si zapečená vejce s nádivkou
Velikonoce jsou za dveřmi, a jak víme, tento sváteční čas je neodmyslitelně spojen s vajíčky. Někdy se jich doma...
-
Lehký recept na těstoviny se zelím s kapkou historie
Těstoviny – pokrm, který si svou cestu našel nejen z Itálie do celého světa, ale i do našich...
-
Bylinkové pohlazení v palačinkovém kabátku
Jaro je tady a přináší nám nejen vůni rozkvetlých květin, ale i příležitost oživit naše...
-
Hermelín v křupavém oříškovém kabátu. Elegantní večeře téměř bez práce
Známe to asi všichni, jsou prostě dny, kdy se nám nechce vymýšlet v kuchyni žádné složitosti,...
Oblíbené recepty
- Zachraňte své banány: Lahodný banánový chlebíček s tipy na perfektní výsledek
- Jarní harmonie na talíři aneb quiche plný svěžesti a pokaždé jiný
- Domácí chléb bez hnětení: Voňavý zázrak s minimální námahou
- Z polí a luk na talíř aneb medvědí česnek jako posel jara s těstovinami za 15 minut
- Jak z jablek vykouzlit rychlý a voňavý dezert? Je to snadné a potěšíte celou rodinu
Náš tip
-
Procvičte si nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
-
Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.