Vepřové maso je křehčí než maso hovězí, na druhou stranu je ale zase hůře stravitelné. Velmi oblíbená bývá prorostlá krkovička, ze které si...
Zpět na článekVepřový závitek se zelím
Další recepty
-
Perfektní večeře do hodiny: Vepřové kotlety se sýrovou omáčkou
V dnešním uspěchaném světě je důležité mít po ruce recepty, které jsou nejen chutné, ale...
-
Gurmánské plněné kuře s bohatou nádivkou
Tento dnešní recept na plněné kuře je jako cesta do babiččiny kuchyně, kde se láska k vaření...
-
Čarujeme s mletým masem v kuchyni. Připravte si efektivní pštrosí vejce
Tento jednoduchý recept je už možná známý mnoha z vás. Nicméně pro některé může být...
-
Znojemská hovězí aneb lahodná tradiční chuť Moravy
Znojemská hovězí, lidově nazývaná znojemka, je tradiční české jídlo, které kombinuje...
Oblíbené recepty
- Domácí jablečný závin na neděli aneb vůně, která zaplní vaší kuchyň
- Gurmánské plněné kuře s bohatou nádivkou
- Rybí polévka je téměř nezbytností české štědrovečerní večeře! Jak si jí připravit?
- Perfektní večeře do hodiny: Vepřové kotlety se sýrovou omáčkou
- Perníčky jako symbol tradičních Vánoc a rodinných tradic
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.