Steak či stejk je plátek masa ukrojený přes vlákna z většího kusu masa. Obvykle se upravují grilováním nebo pečením na pánvi. Potřebujeme...
Zpět na článekKrůtí steak plněný žampióny
Další recepty
-
Pikantní játra s orientálním kořením
Pro všechny milovníky výrazných a kořeněných chutí máme dnes něco speciálního....
-
Venkovský králík v bylinkové omáčce
Králík patří mezi tradiční maso, které si našlo cestu do mnoha domácností...
-
Experiment v kuchyni aneb jak propašovat lilek na talíř
Občas narazíme na recept, který nás prostě chytí za srdce. A tohle přesně byl ten případ. Když jsem totiž...
-
Jak na perfektní pečené kuře? Citrón, česnek, bílé víno a tymiánová omáčka
Kuřecí maso patří mezi neoblíbenější suroviny v našich kuchyních. Jeho univerzálnost...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.