Správný recept tohoto pokrmu je svíčková na smetaně , kdy jde o typický recept české kuchyně. Jedná se o hovězí pečeni ze svíčkové, která je...
Zpět na článekKlasická svíčková podle Dalibora Navrátila
Další recepty
-
Klasická staročeská husa s nádechem zázvoru na svatého Martina
Každý rok s blížícím se svátkem svatého Martina vzpomínáme na tradice a chutě,...
-
Klasická sekaná s bohatou omáčkou ze zeleniny a smetany
Nejprve si společně zavzpomínejme na chuť a zejména vůni tradiční domácí sekané připravované...
-
Neotřelá kombinace sladkých a slaných chutí v receptu na pečenou kachnu
Představte si křehkou pečenou kachnu, dokonale kombinovanou s jemnými karamelizovanými jablky a rozinkami. Tento neotřelý...
-
Babiččiny slaninové knedlíky se zelím vám připomenou dětství
Dnes opět nakoukneme pod pokličku našich (pra)babiček, jejichž kuchyň je pro mnohé z nás jistě nezapomenutelná a...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
200 ml octa a 3,5 citronu jsou nesmysl, autorka to spatne opsala z knizky nebo odkud to ma. Svickova bude velmi horka od duzniny, ( i kdyz ji peclive oloupete, citron ma duzninu i uvnitr) a kysela i kdyz budete ocet vyvarovat 10 minut. Nepozivatelne kyselohorke, max 2 lzice octa a stavu z pulky citronu!!! Musel jsem pridat mraky cukru a naredit mlekem aby se vubec dala jist! Varil jsem podle dalibora svickovou uz pred delsi dobou a byla super, jenze jsem recept stratil. .
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.