Kotleta (z francouzského côtelette - tedy „žebírko“, a to původem z francouzského côte , resp. latinského costa , tedy „bok“, „žebro“) je...
Zpět na článekTokajská vepřová kotleta
Další recepty
-
Pivní kuře na plechovce
Dnešní recept je skvělou ukázkou toho, jak lze jednoduché ingredience proměnit v gurmánský...
-
Pečené kuře s bramborami a zeleninou z jednoho pekáče
Jednoduché, rychlé a chutné - to jsou "recepty z jednoho hrnce", které ušetří nejen čas, ale...
-
Klasické vepřenky s voňavou cibulí a bohatou zeleninovou oblohou. Lepší večeři si nemůžete ani přát!
Vůně šťavnatého vepřového masa doplněného pikantní chutí čerstvé cibule, tak přesně to jsou...
-
Kuře v rajčatovo-smetanové omáčce s noky
Kuře s rajčaty a smetanou je pokrm jako stvořený pro chvíle, kdy chcete potěšit svou rodinu chutným a...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.