Chystáte se o víkendu vrhnout na husu martinskou? Zkuste ji připravit, jak radí Florentyna... Sychravější a studenější polovina podzimu...
Zpět na článekVíno, husy a sníh na sv.Martina
Další recepty
-
Vyzkoušejte lék našich babiček, které vždy věděly, jak se vypořádat s následky bouřlivé silvestrovské noci
... neboli uvařte si česnekovou polévku. Všechny vás vítáme v novém roce 2025 u úplně...
-
Oslavte nový rok tím nejlepším tradičním jídlem, kde čočka a uzené nesmějí chybět
V prvním článku tohoto roku jsme se pokusili vypořádat s kocovinou , a nyní už je na řadě tradiční...
-
Štědrovečerní kapr jako od babičky. Vyzkoušejte úpravu na černo i na modro
Dalo by se říct, že kapr symbol dnešních Vánoc je vlastně nejmladší českou tradicí. Ryby v 16....
-
Rybí polévka je téměř nezbytností české štědrovečerní večeře! Jak si jí připravit?
Vánoční rybí polévka je jednou z těch tradičních lahůdek, které dokážou v okamžiku navodit tu...
Oblíbené recepty
- Domácí jablečný závin na neděli aneb vůně, která zaplní vaší kuchyň
- Rybí polévka je téměř nezbytností české štědrovečerní večeře! Jak si jí připravit?
- Gurmánské plněné kuře s bohatou nádivkou
- Perfektní večeře do hodiny: Vepřové kotlety se sýrovou omáčkou
- Perníčky jako symbol tradičních Vánoc a rodinných tradic
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
V prvním receptu má být asi správněji hřbetem nahoru, kůže je přece kolem celé husy. Já bych si asi dala tu s ovoce a pekla bych ji taky dost dlouho. Nejlíp je nachystat si husu na pekáč večer a ráno ji hned v šest šoupnout do trouby. Dát nízkou teplotu. Husu do trouby, my zpátky do peřin. Husa nepotřebuje hlídat a my se musíme dospat.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.