Dnes vám přináším recept, který jsem vyhledala v záplavě receptů z našich diskuzních fór , kde si mezi sebou uživatelky vyměňují nejen recepty...
Zpět na článek
Oblíbené recepty
- Domácí jablečný závin na neděli aneb vůně, která zaplní vaší kuchyň
- Gurmánské plněné kuře s bohatou nádivkou
- Rybí polévka je téměř nezbytností české štědrovečerní večeře! Jak si jí připravit?
- Perfektní večeře do hodiny: Vepřové kotlety se sýrovou omáčkou
- Perníčky jako symbol tradičních Vánoc a rodinných tradic
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
My v tom doma povaříme pak brambory, vyndáme ty žebra a uvaříme brambory, to maso obereme a rozmixujeme. Pak to vložíme do té vody s těma uvařenýma bramborama, šlehačka rozkvedlaná s moukou. Sůl, ocet i trochu cukru. Jinak koření jak je psané v receptu, je toho velký kastról - který se málem i vylíže . . . Mňamka . . .
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.