Je léto, a k němu nutně všichni potřebujeme rychlé, snadné, nenáročné a kaloricky odlehčené recepty. Ano, víme, že v této době je ideální hlavně studená zmrzlina, na druhou stranu, na této se celé léto přece jen zvládnout nedá. A právě proto vám po celé léto budeme, jako každý rok, přinášet tyto snadné recepty, ať v kuchyni strávíte co nejméně času a pochutnáte si. Ideální surovinou pro vše výše napsané jsou bezesporu ryby.
(fotografie: Pixabay)
Potřebujeme:
- 1 kg ryby
- 200 g smetany
- 3 lžíce ostré francouzské hořčice
- citron
- petrželka
- sůl
- olej
Zapékací misku slabě potřeme olejem a vložíme do ní rybu.
Nasekanou petrželku smícháme se smetanou, hořčicí, osolíme a touto omáčkou přelijeme rybu.
Pečeme v horké troubě asi 30 minut. Smetana se během té doby vyvaří a vše se společně zapeče.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.