Máte rádi bramboráky? Pak vyzkoušejte i tuto variantu s přídáním celeru. Jedná se o velmi jednoduchý a chutný recept s použitím minima surovin. Rychlá svačinka, oběd i večeře.
(fotografie: Pixabay)
Potřebujete:
- 500 g brambor
- 150 g celeru
- 3 vejce
- 2 dl mléka
- 80 g hrubé mouky
- 2 stroužky česneku
- 100 g oleje na smažení
- sůl
- kečup nebo hořčice
Omyté a oloupané brambory a celer nastrouháme na struhadle, přidáme vejce rozšlehané v mléce, sůl a mouku. Okořeníme prolisovaným česnekem, dobře rozmícháme a pečeme ve vymazané pánvi z obou stran dozlatova.
Upečené bramborákové omelety potřeme kečupem nebo hořčicí a doplníme zeleninovým salátem.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.