Pokud potřebujete tip na rychlou večeři, jste na správném místě. Spojení klobás, cibule a piva jistě potěší nejeden lačnící žaludek, a to nejen ten mužský. Vyhrněte rukávy, zapněte sporák a během pár minut bude vynikající pokrm na stole.
(fotografie: Pixabay)
Potřebujeme:
- klobásy se sýrem dle vlastního výběru
- pivo
- cibule
- lžíce rostlinného oleje
- hořčice k dochucení
- tymián
Cibuli nakrájíme na kolečka a položíme na dno hrnce, na ně rozložíme klobásky (dle počtu osob), tymián a zalijeme pivem a vodou (v poměru 3 díly piva na jeden díl vody). Zvolna vaříme cca 4 minuty.
Povaření klobás v pivu zkrátí dobu grilování a klobáskám dodá jedinečnou chuť.
Klobásky necháme okapat, poté je nařízneme a pomažeme olejem. Následně grilujeme cca 5 minut z každé strany.
Podáváme s hořčicí a pečivem.
Náš tip:
- Společně s klobáskami si ogrilujte i cibuli, kterou jste vařili v pivě. Je to naprostá delikatesa.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.