Smažené filé známe asi všichni. Pojďme to dnes zkusit jinak. Kombinace rybího masa s křenem a sýrem vytvoří chuť, která nás zcela jistě překvapí. Jemnost filé a naopak značná pikantnost křenu dá jistě tušit, že jde o pokrm velmi chutný.
(fotografie: Pixabay)
Potřebujeme :
- 750 g filé
- 50 g oleje
- 4 lžíce kečupu
- 4 lžíce vody
- 50 g másla
- 50 g křenu
- 100 g strouhaného sýra
- sůl
- grilovací koření
Rybí filé naprocujeme, osolíme, poprášíme grilovacím kořeníma a vložíme do olejem vymazaného pekáčku. Kečup rozředíme vodou, přelijeme rybí filé, poklademe kousky másla a dusíme doměkka.
Téměř hotové posypeme strouhaným křenem, strouhaným sýrem a dopečeme.
Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.