Tento recept oceníte hned ze dvou důvodů. Ten první, který určitě znáte, je ten, že příjdete unaveni z práce a nevíte co rychle připravit k večeři. Stát u plotny se vám rozhodně nechce, ale jíst je třeba. A druhý důvod je cena pečiva, takže tento recept je ideální také v případě, kdy máte starší pečivo a nechce se vám ho vyhodit. Přinášíme tip na zapečenou housku. Recept je rychlý, potřebujete jen pár dostupných surovin a večeře je na stole.
(fotografie: Pixabay)
Potřebujeme :
- housky dle počtu osob
- libovolný salám dle chuti
- vajíčka
- strouhaný sýr
- sůl
- pepř
- nasekané zelené bylinky
Housku podélně rozřízneme a vnitřek mírně vydlabeme, tak abychom neporušili okraje. Vysteleme plátky salámu, do kterého pak rozklepneme vejce. Osolíme, opepříme a zasypeme strouhaným sýrem a přidáme zelené bylinky. Přiklopíme horním dílem housky.
Pevně zabalíme do alobalu a dáme zapéct do středně vyhřáté trouby. Podáváme teplé.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.