Ve sklenících už dorůstají krásné čerstvé kedlubny, což se odráží nejen doma na vlastní zahrádce, ale také v obchodech, kde už jsou snadno k sehnání. Co si z takové čerstvé kedlubny můžeme připravit? Dnes vyzkoušíme netradiční kedlubnový salát, který příjemně překvapí nejen tím, jak je snadný, ale hlavně tím, jak osvěžující je.
(fotografie: Pixabay)
Potřebujeme:
- 2 kedlubny
- 1 středně velká cibule
- 4 sladkokyselé steril.okurky
- nálev z okurek
- olej a sůl
Suroviny ustrouháme na hrubším struhadle, osolíme a zalijeme nálevem. Promícháme a pokapeme olejem. Necháme vychladit a odležet.
Podáváme k pečeným masům, rizotu apod.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.