Spojením kuřecího masa, chřestu, vína a smetany získáte během krátké chvíle nečekaně chutný pokrm, na kterém nelze nic pokazit. Pojďme na to.
(ilustrační fotografie: Freepik)
Potřebujeme:
- 1 kuřecí prsa bez kůže nakrájená na kostky
- 3 plátky slaniny nakrájené na kousíčky
- 1 oloupaná cibule
- 8 kousků chřestu - oloupaný, odřezané hlavičky, stonky nasekané na kousky
- 55 ml bílého vína
- 110 ml smetany
Na zahřátém oleji v pánvi osmahněte kuřecí prsa. Přidejte slaninu a cibuli a smažte dohněda.
Přidejte chřest a smažte 2 minuty, pak přidejte víno. Až se víno trochu vstřebá, přidejte smetanu a vařte asi 4 minuty.
Dejte na talíře a podávejte. Jako příloha se hodí různě upravené brambory.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.