Jedno kuře a každá porce chutná (voní) jinak. Stačí si jen vybrat, kterému koření či bylinkám dáváte přednost. Co více si přát?
(fotografie: Pixabay)
Potřebujeme:
- 1 kuře
- 250 g másla
- 2 stroužky česneku
- 1 lžička tlučeného hřebíčku
- 1/2 lžičky mletého pepře
- 1 lžička drobně nasekané máty peprné
- 1 lžička tymiánu
- sůl
Kuře očistíme, naporcujeme, trochu podusíme a pak necháme na másle v troubě zezlátnout. Přidáme utřený česnek, pepř a sůl a kuře dopečeme. Před dokončením posypeme jednotlivé porce hřebíčkem, mátou a tymiánem a v troubě dopečeme kůžičku.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.