U nás jistě jedno z nejoblíbenějších rychlopohoštění, které mizí ze stolu závratnou rychlostí. Rychlá příprava z dostupných surovin, úspěch vždy zaručen. Pokud poté talíř také dozdobíte nějakou tou zeleninou, tak už nic nebude chybět skvělé pohodě, a navíc při přípravě mohou pomáhat i děti, které se takto zabaví. Tak jdeme na to.
Potřebujeme
- listové těsto
- minipárečky (případně klasické tenké)
- vejce
- sezam, kmín, hrubou sůl
Listové těsto vyválíme na tenký plát ve tvaru obdélníku a nakrájímě z něj stejnoměrné proužky. Vezmeme si mini párečky (případně klasické tenké párky, které rozkrájíme na přiměřenou velikost) a každý takto připravený páreček omotáme proužkem listové těsta (klademe přes sebe, tvoříme takovou kremroli).
Položíme na plech, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme například sezamem či hrubozrnou solí.
Pečeme v hodně vyhřáté troubě do zezlátnutí listového těsta.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.