Jednoduchý a super rychlý pokrm, který nikdy nezklame. Vhodný nejen pro začátečníky, kteří sbírají teprve v kuchyni zkušenosti a na složité pokrmy si zatím netroufají, tak pro ty, kteří už v kuchyni nějaký ten pátek vaří, ale tlačí je momentálně čas. Zhruba za 20 minut (včetně přípravy) máte totiž tento guláš na stole.
Potřebujeme:
- 200 g cibule
- 400 g salámu
- 4 lžíce másla
- 1 lžíce sladké papriky
- 4 lžíce kečupu
- 1 svazek petrželky
Cibuli oloupejte a nakráejjte na drobné kostičky. Rovněž salám oloupejte a nakrájete na centimetrové kostky.
Máslo rozpusťte při střední teplotě a počkejte, až přestane pěnit. Cibuli na něm do zlatova osmahněte. Papriku, salám a kečup přidejte, dobře smíchejte a nechte přejít varem. Guláš ochuťte, posypte sekanou petrželkou.
Ihned podávejte, příloha - čerstvý chléb či pečivo.
(foto - news24.com)
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.