Cítíte tu samotnou podstatu romantiky už v názvu tohoto receptu?Je to ideální recept nejen pro chvíle plné lásky, což den sv. Valentýna jistě je. Takto krásně zabalené cukroví ale zcela jistě potěší i jako pozornost k narozeninám či jen tak pro radost.
Kokosová hmota:
- 300 g kondenzované slazené mléko
- 270 g cukr moučka
- 240 g mletý kokos
- 25 g mrazem sušené jahody
- 2 lžíce sušené plátky růže
Všechny ingredience krátce smícháme a mezi dvěma papíry na pečení vyválíme na sílu asi 1 cm. Necháme lehce zaschnout a nakrájíme na čtverce 3 x 3 cm. Přes noc je necháme doschnout v pokojové teplotě. Jsou ideální k silnému neslazenému černému čaji. Uchováváme ve vzduchotěsné dóze.
Další recepty cukrářského mistra Josefa Maršálka :
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.