Rostlinné klíčky a výhonky jsou ideálním zdrojem vitamínů minerálních látek, esenciálních aminokyselin a řady dalších pro tělo důležitých látek. Pravidelnou konzumací naklíčených semen podpoříte svou imunitu a dodáte tělu potřebné živiny.
Doba přípravy: 10 minut, počet porcí: 4 porce
Ingredience:
- 1/2 hlávky římského salátu
- 1 červená paprika
- naklíčené mungo BIOHARMONIE
- 2 lžíce panenského hroznového oleje VERITAS
- 1 lžíce vinného octu s estragonem ABERLOVI
- mořská sůl
Postup: Mungo necháme naklíčit několik dní předem (2 – 5), buď v nakličovacích miskách nebo na běžné plytké misce (v tomto případě musíme vodu dvakrát denně slít a vyměnit).
Nakrájíme římský salát a papriku na menší kousky, přidáme mungo, olivový olej a ocet, lehce osolíme, vše důkladně promícháme.
Můžeme podávat jako salát k hlavnímu jídlu nebo samostatně s pečivem.
Zdroj: www.probio.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.