Léto a grilování už je bohužel dávno pryč, ale nemusíme vůbec smutnit. Na řadu totiž přichází sezóna rozpékacího sýru Rougette. Jedná se o jemně vyzrálý sýr určený speciálně k rozpékání, který bude tou pravou vypečenou dobrotou pro veškeré oslavy, posezení s přáteli, ale i pro romantickou večeři ve dvou. Stačí rozehřát troubu a během pár minut můžeme servírovat skvělý pokrm, podle některého z neodolatelných receptů.
Snadné. Pro 2 osoby
Ingredience:
- Rougette jemný krémový nebo jemný kořeněný
- 180 gčerstvá zelenina dle chuti (brokolice, mrkev, okurka, řapíkatý celer, paprika atd.)
- olivy v nálevu
Příprava:
Rougette rozpečeme dozlatova dle návodu na obale.
Zeleninu omyjeme a nakrájíme na kousky nebo plátky tak, aby se dala namáčet do sýru.
Na velký talíř umístíme dozlatova opečený sýr a obložíme zeleninou.
Podáváme s čerstvým pečivem a olivami.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.