Máte rádi sýr Olmín? Přinášíme vám několik zajímavých receptů.
Tradiční nakládaný sýr Olmín s cibulí a feferonkou
Ingredience:
- 375 g sýru Olmín
- 200 g cibule
- 50 g feferonek
- 300 ml slunečnicového oleje
- pepř
Postup:
Sýr Olmín nakrájíme na kostky, přidáme cibuli, feferonky a pepř. Vložíme do sklenice, zalijeme olejem a nechám alespoň 4 dny marinovat v chladu.
Salát se sýrem Olmín, šunkou a majonézou
Ingredience (4 porce):
- 300 g sýru Olmín
- 150 g šunky
- 100 g majonézy
- 1 bagetka
Postup:
Sýr Olmín a šunku nakrájíme najemno, přidáme koření a zlehka promícháme. Salát klademe na opečenou bagetku, dozdobíme sezónními surovinami.
Grilovaný nakládaný Olmín v alobalu
Ingredience:
375 g sýru Olmín
200 g cibule
50 g feferonky
300 ml slunečnicového oleje
pepř
Postup:
Sýry Olmín podélně rozkrojíme a dáme do misky, kam přidáme cibuli, feferonky a koření. Vše zalijeme olejem a necháme alespoň 4 dny marinovat v chladu. Poté sýry zabalíme (každý zvlášť) do alobalu a opékáme na grilu nebo pánvi.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.