Ideální spojení dvou koníčků, a sice rybolovu a houbaření, i takto by se dal charakterizovat dnešní recept. Když přidáme koníček třetí, kterým je vaření, pak už nic nebrání tomu připravit během chvilky tuto výbornou pochoutku.
Potřebujeme :
- 1 kg kapra
- 1 dcl oleje 1 cibuli
- 1/4 kg čerstvých hříbků
- 200 g paprik
- 200 g rajčat
- 8 lžic kečupu
- 2 dcl červeného vína
- pepř
- sůl
Očištěné porce kapra řádně osušíme, osolíme a zprudka opečeme na oleji. Opečené porce vyndáme stranou a na zbytku oleje zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli, houby a na plátky nakrájenou papriku. Směs osolíme, opepříme a přidáme na čtvrtky nakrájená rajčata, vše zalijeme kečupem, krátce podusíme a do směsi vložíme porce kapra. Zalijeme vínem a dusíme asi 10 minut. Podáváme s vařenými brambory.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.