Kdo by neměl rád naložené a posléze opečené maso na grilu? A že letošní léto díky svým extrémní teplotám této úpravě pokrmů přímo nahrává.
Potřebujeme :
- jakékoliv maso dle chuti
- 1/2 hrnku jemně krájené cibule
- 1 hrnek jemně nasekané petrželky
- 2 lžíce octa
- 2-3 lžíce oleje
- 3 lžíce dijonské hořčice
- 2 stroužky nasekanáho česneku
- 1/2 lžičky suchého tymiánu
Maso jemně naklepeme, naložíme do této směsi a necháme v chladu přes noc. Můžete opékat rovnou na grilu, ale lepší je zabalit do alobalu a péct na grilu. Pokud balíte do alobalu, můžete přidat na plátky krájené brambory. A máte zároveň hotovou i přílohu.
Máte i vy svůj netradiční, oblíbený či zajímavý recept? Podělte se s námi o něj a zašlete jej na adresu andrea.pastircakova@samisro.cz. Ty nejlepší a nejzajímavější zveřejníme. A pokud navíc rádi soutěžíte, sledujte naše tématická kola, kdy jsou recepty vždy zaměřeny na určitou surovinu či dané téma. Nejlepší poté odměníme věcnou cenou.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.