Kombinace kuřecího masa, kokosu, smetany a rozinková rýže jako příloha je u nás jistě docela nezvyklá. Ale také právě proto je zde náš seriál Kuře 100x jinak s Babinet.cz, se kterým doslova procestujeme celý svět a dozvíme se, jaké různé specialitky se z kuřecího masa dají připravit nejen tady u nás, ale také za hranicemi. Dnes teda na téma
9. - Kuřecí soté po singapursku
Potřebujeme
- 200 g kuřecích prsíček
- 50 g strouhaného kokosu
- škrobová moučka
- 250 ml smetany
- sůl
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, osolíme a zprudka orestujeme na pánvi, lehce zaprášíme škrobovou moučkou, zalijeme smetanou, přidáme strouhaný kokos a provaříme. Maso podáváme měkké, přelité omáčkou s kokosem s rozinkovou rýži nebo těstovinami.
(ilustrační fotografie)
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.