Ingredience:
- 250 g cukrářských piškotů
- 200 g zakysané smetany
- 100 g Lučiny nebo Ricotty
- hrneček vychlazeného vanilkového pudinku
- 3 lžíce moučkového cukru,
- 1 vanilinový cukr,
- 150 ml silné kávy
- kakao na posypání
Postup:
- Polovinu balení piškotů naskládáme do mělké mísy podlouhlého tvaru.
- Důkladně je pokapeme kávou (piškoty mají být kávou nasáknuté, ale ne rozmočené).
- Ze zakysané smetany, Lučiny (nebo Ricotty), pudinku a cukru vyšleháme hladký krém.
- Polovinu krému rozetřeme na piškoty.
- Následuje vrstva piškotů, kterou opět pokapeme kávu.
- Navrch dáme zbytek krému a vše posypeme kakaem.
- Necháme v lednici několik hodin rozležet.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.