Suroviny:
- 500g Brambory loupané150g
- Okurky sterilované b.n.
- 100g Mrkev50g Hrášek (mražený/sterilovaný)
- 50g Cibule
- 50g Celer sterilovaný b.n.
- 50g Hellmann´s Hořčice plnotučná
- 20g Ocet
- 10g Cukr
- 0,20g Pepř mletý
- 10g Sůl
- 2ks Vejce
- 200g Hellmann´s Delicate majonéza
Postup:
Předem uvařené a vychlazené brambory nakrájíme na kostičky, přidáme na kostičky nakrájené okurky, vařenou mrkev, celer, drobně nakrájenou cibuli, nakrájená vařená vejce a hrášek. Vše promícháme s majonézou, dochutíme hořčicí, octem, cukrem, solí a mletým pepřem. Výsledný salát bude mít svěží vzhled, majonéza dobře spojuje jednotlivé suroviny, ale nechá viditelné souměrné kousky brambor, zelenin a vajec. Chuť je příjemně sladkokyselá a vybalancovaná. Tip na vylepšení: Do salátu můžete přimíchat na kostičky nakrájený šunkový salám, který dodá salátu zajímavou příchuť a aroma.
Hellmann’s Delicate 51 %
Ideální pro bramborové saláty – udrží salát čerstvý po dlouhou dobu. Delikátní chuť – obohatí chuť omáček a salátů. Optimální hustota – perfektní základ pro studené omáčky, dipy a domácí tatarskou omáčku. Vysoká efektivnost– může být ředěná mlékem, jogurtem, nebo lákem z kyselých okurek (propozice: 1:1, e.g. 100g majonézy + 100 ml mléka) – vyšší efektivnost a úspora nákladů!
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.