- 75 g španělských zelených oliv
- 75 g španělských černých oliv
- 5 ks mladého česneku (česnekových stvolů)
- 100 g měkkého sýra
- 15 ks kuliček hroznového vína (zelené a červené)
- několik mandlí
- trochu olivového oleje
Španělská olivové variace podle Enriqua Sáncheze
Španělské perly, jak se olivám ze Španělska říká, jsou uznávány nejen pro svoji nezaměnitelnou chuť, ale také pro své pestré kulinární využití. A právě proto vám nyní představujeme olivové variace, které jsou jednoduchým, ale přesto velice nápaditým uměním, ve kterém můžete popustit uzdu své kreativity podle vašich chutí, nálad a třeba i ročních období.
Inspirovat se můžete např. těmito třemi olivovými variacemi podle světoznámého španělského šéfkuchaře Enriqua Sáncheze, který do nich vložil špetku španělského slunce, špetku španělského temperamentu a hlavně španělské olivy, které vytvoří příjemnou atmosféru Španělska i u vás doma.
Ingredience pro přípravu letní variace[/caption] Více informací na www.olivyzespanelska.cz nebo na www.facebook.com/olivyzespaneslka.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.