- česnek
- sůl a pepř
- 5g cukr
- 25dg loupaných rajčat
- 15dg mrkev
- cibule bílá
- 10g celer řapíkatý
- 1 dl olivový olej
- 1 dl zakysané smetany
Příprava:
Cibuli, mrkev a řapíkatý celer očistíme a nakrájíme na malé kostičky.
Do hrnce nalijeme olej a vložíme zeleninu, vše orestujeme a přidáme rozmáčklý oloupaný česnek. Osolíme, opepříme a zalijeme loupanými rajčaty.
Vaříme cca 25 minut, poté přidáme cukr a dochutíme podle svého.
Polévka by neměla být moc sladká, musíme cítit chuť rajčat.
Nakonec propasírujeme přes cedník, zjemníme zakysanou smetanou a podáváme.
----------------
Edge – moderní design s ostrou hranou
Nejnovější řada Edge posunula úroveň nožů daleko do nového milénia. Tento moderní a dynamický design se opírá o základní principy Fiskars – jednoduchost, efektivita a vysoká funkčnost. Zdůrazňuje úlohu nože jakožto ultimátního kuchyňského nástroje.
Tvar čepele spojuje tradice západu a východu, což má za následek vytvoření skutečně univerzálního nástroje.
Zjednodušený tvar rukojeti i čepele umožňuje snadnou změnu uchopení. Černý keramický nepřilnavý povrch je skvělý na údržbu a snadno se čistí. Netřeba dodávat, že černé provedení s detailními oranžovými prvky dodává noži úžasný vzhled. Tyto nože byly navrženy dánským designérem Tobiasem Wandrupem.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.