- Filet z čerstvého lososa, nebo celá ryba – losos, mořský vlk…
- Hrubá sůl (na 200g ryby dáme 500g soli)
- rozmarýn
Velkou porci hrubé soli, lehce pokropíme vodou, na rybu položíme větvičku rozmarýnu a zasypeme hrubou solí, pořádně uplácáme, aby vznikla po pečení celistvá krusta. Troubu máme rozehřátou na 200 stupňů, pečeme cca 20-30 minut. Musí vzniknout tvrdá krusta.
Po upečení rozlámeme krustu a sůl odstraníme, uvnitř nám zůstane krásně šťavnatá ryba, nádherně provoněná solí a rozmarýnem. Jako přílohu si můžeme uvařit malé brambůrky ve slupce.
O restauraci EL ASADOR restaurant & bar:
EL ASADOR restaurant & bar byl otevřen v červnu roku 2011 a nachází se na předměstí Prahy, v obci Hrnčíře, zhruba 15 min autem z centra Prahy.
Kapacita restaurace nabízí 160 míst k sezení. Venkovní zahrádka s dětským hřištěm čítá 70 míst. Rozloha vnitřních prostor restaurace je 343 m2. Hlavní částí objektu je spodní patro, ve kterém je raritou vnitřní otevřený grill s kapacitou sezení pro 6 osob.
První patro restaurace je koncipováno jako bar & lounge s masivním 11 metrovým barem. Kapacita bar & lounge je 38 míst. Interiér navozující atmosféru pravé jihoamerické dekadence byl navržen do posledního detailu.
EL ASADOR restaurant & bar je typický ojedinělým způsobem přípravy pokrmů na dřevěném uhlí. Specialitami restaurace EL ASADOR jsou steaky a kuřecí maso připravené na pravém argentinském grilu vyrobeném speciálně pro EL ASADOR v Buenos Aires. Bar & lounge nabízí bohatý výběr koktejlů a ušlechtilých destilátů.
Šéfkuchařem restaurace je Sergio Guerreros, rodilý argentinský šéfkuchař s mnohaletými zkušenostmi v gastronomii.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.