porce: 4, doba přípravy: 15 minut
- 8 plátků Wasa Original
- 3 lžíce olivového oleje
- šťáva z poloviny citronu
- 16 malých rajčátek
- 150 g kozího sýru s bylinkami
- 8 plátků prosciutta
- 50 g čerstvé bazalky
- 125 ml oleje na pečení
Rajčátka nakrájíme na čtvrtky.
Sýr nakrájíme na kostičky.
Křupavý chléb nejdříve potřeme olivovým olejem a citronovou šťávou.
Dále jej poklademe prosciuttem, rajčátky a sýrem.
Okořeníme pepřem a solí.
Na pánvi rozehřejeme tenkou vrstvičku olivového oleje.
Na několik sekund na něj vložíme lístky čerstvé bazalky a dokřupava ji osmahneme. necháme ji okapat na papírovém ubrousku.
Chlebíček dozdobíme bazalkou a můžeme servírovat.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.