Nadcházející víkend můžeme označit za mimořádně kulinářsky vydatný. Budeme mít možnost ochutnat první letošní víno - Svatomartinské, se kterým se pojí další "martinská" delikatesa Svatomartinská husa. Hodnocení Svatomartinského vína necháme vinařským odborníkům, o Svatomartinské huse a její přípravě jsme už psali viz. článek Víno, husy, sníh, a tak se nyní zaměříme na to, co takového "normálního" připravit k sobotnímu či nedělnímu obědu aneb Recepty na víkend...
Zeleninový trojboj
- polévka Zelňačka trochu jinak
- hlavní chod Bramborový hrnec s kukuřicí /přísně vegetariánský/
- moučník Mrkvance
Masožroutův sen
- polévka Maďarská gulášová
- hlavní chod Vepřové na zelenině a víně
- zákusek Jablka v županu
Od všeho kousek
- polévka Bulharská myslivecká
- pikantní Kuře na paprice
- moučník Vídeňská bábovka
Jeden chod na zahřátí
- Moskevský bořšč je vydatnou polévkou, která zasytí a zahřeje zároveň
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.