Příprava této lehké jarní chuťovky vám vezme 10 minut a množství vystačí pro pro 4 osoby.
Nachystejte si: 12 plátků šunky, tubu kaviárového krému s příchutí kopru, 12 cherry rajčátek, řeřichu na ozdobu Na každý plátek šunky vymáčkněte z tuby nudli kaviárové pasty a zabalte. Umístěte na talířek a přidejte cherry rajčátka. Celé posypte kouskami řeřichy. Podávejte s křupavou bagetou.
Kaviárový krém z jiker sleďů rozmanitých příchutí v ceně kolem 35 Kč pořídíte ve větších obchodech v chladícím boxu poblíž oddělení zeleniny, tam, kde bývá umístěn balený salát, klíčky a různé rybí pochoutky ve skle. Výrobcem je německá firma Neue Ostsee Fish. Já použila příchuť kopru - Dill-Note.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.