- 800 g vepřových panenek
- 1 lžíce hořčice smícháme
- 1 lžíce kari
- 1 lžíce sójové omáčky
- 1 l rostlinného oleje
Přílohy:
- veka
- čínská pálivě sladká omáčka
- pestrý kukuřičný krém
- hořčičná omáčka s mandlemi a olivami
800 g vepřových panenek opláchneme pod tekoucí studenou vodou, osušíme a maso nakrájíme na tenké plátky. 1 lžíci hořčice smícháme s 1 lžící kari a 1 lžící sójové omáčky. Plátky masa obalíme v hořčičné směsi a necháme je asi 1 hodinu stát, pak je osušíme a rozdělíme na talíře. 1 l rostlinného oleje rozehřejeme ve fonduovém kotlíku na plotýnce a pak postavíme na ohřívač. Maso napichujeme na fonduové vidličky a opékáme na horkém tuku.
Přílohy: veka, čínská pálivě sladká omáčka, pestrý kukuřičný krém, hořčičná omáčka s mandlemi a olivami
Nevíte, jak správně fondue připravit? Přečtete si náš článek Tajemství fondue...
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.